Prins Fer en Prinses Nancy

Download de foto van ut Prinselijk Paar hier.

Afgeloepe Zaoterdag was ut dan zo wiet! Ien un volgepakte Smelehof was ut tied vur ut Prinsebal!

Zoe rond de klok van 22.11 uur verliete ien ut grotste geheim 14 kandidaten de zaal van de Smelehof um zich klaor te make vur de finale van de Piëlreus Alleskunner! Dees dappere dielnemers zien de strijd mit elkaar angegaon. Via mierdere spelle kwamen weej uuteandelijk mit drie aovergebleve kandidaten beej ut finale-spel!
 
Noël, Tom & Fer gingen vol aovergave de finale ien waor nog ieën latste puzzel gemakt mos werre. De latste puzzelstukke viele op zien plats en daor prissentierde weej an owlie Prins Fer den Urste mit zien prinses Nancy!
 
In ut dagelijkse laeve is Fer eigenaar van Bouw- en Timmerbedrief Fer van Els. Prins Fer I is getrouwd mit Nancy (Philipsen). Nancy is werkzaam beej van Deursen bloeme ien Deurne. Same hebbe ze twie kiender Lex & Kim.
 
Prins Fer I en Prinses Nancy gaon de Ysselsteynse Piëlreuzen vur mit de Leus:
Mit dees daag schuuve weej dun bouw en koziene an de kant,
Zoëdat weej same kunne zegge, Vier de vastelaovend ien ós Piëlreuzenland!!
 
Statiefoto: Fotohuis Venray