Prins Bart III en Prinses Kim

Afgelopen zaterdag 7 januari is op het prinsenbal uitgeroepen tot prins van de Ysselsteynse Piëlreuzen, Prins Bart III en zijn Prinses Kim. Prins Bart den derde (Rongen) getrouwd met Kim Rongen van Zoest.

Code van de Piëlreus!

De code van de Piëlreus moest gekraakt worden! Vorst Martijn en Voorzitter Jos daalde af in de gedrochten van de Smelehof. Op zoek naar aanwijzingen om de code van de Piëlreus te kraken.

In de eerste kelder werden 2 aanwijzingen vrij gespeeld. Maar wat nou?? Na het screenen van de aanwijzing werd de spot op het kroontje groen!! Dat moest wel betekenen dat er een prinses zou moeten zijn. Snel verder naar de volgende kelder op zoek naar nieuwe aanwijzingen. Bij voorzitter Jos en vorst Martijn was de spanning zichtbaar. En na het brouwen van het juiste mengsel kwam de volgende code in beeld en werden weer 2 aanwijzingen vrij gespeeld. Snel terug naar boven naar de Piëlreuzen en Piëlreuzinnen in de zaal. De volgende aanwijzing werd duidelijk.

En met een geweldig slot akkoord op het podium vielen alle puzzel stukken op zijn plaats. De code van de Piëlreus is gekraakt en Prins Bart den derde kwam het podium op.

In het dagelijks leven is Bart eigenaar van wand en vloerenbedrijf Rongen. Samen met zijn vrouw Kim staan ze aan het dagelijks roer. Bart is fanatiek motor rijder en lid van motor club Wérs en gaat graag een terrasje pikken en lekker uit eten met Kim.

Prins Bart III en Prinses Kim gaan de Ysselsteynse Piëlreuzen vastelaovend voor met de leus:

Dizze vastelaovond zet ik miene motor en ut waerk an de kant, en make weej same mit owllie enne schónne toertocht dùr ós aige Piëlreuzenland!!