Prinsebal 2023 & mier

PRINSEBAL MIT KNALLERMAN

Zaoterdag 7 jannewarie is ut dan eandelijk zówiet………Prinsebal 2023. Um 21.33uur zulle nao 3 jaor Prins Erwin en zien Adjudanten Mark en Jelle eandelijk aftreeje als ut trio van de Piëlreus. De APK hed drie jaor kunne naodenke wat der vur neudig is um dees manne ien de APK op te neme. Weej zulle ut gaon zien of dat gut lukke.

Verder wert bekend gemakt, an wie de Reuzekluut 2023 zal werre uutgereikt.

En niemand minder dan de band Knallerman zurgt dizze aovend vur de meziek!

As climax van den aovend gaon weej um 22.44 uur ózze 68ste Prins an òwlie presentieren. Weej gaon mitmaeke wie dur kommend jaor ien de vastelaovend veurop meuge gaon! Ziede gillie ok beneejd hoe dit allemaol göt loeëpe, dan zien weej òllie gaer zaoterdag 7 jannewarie ien de Smelehof.

Zaal open 20.11 uur. Entree 5€ ienclusief Garderobe.

FLESSEACTIE JEUGDCARNAVAL

Op zaoterdag 7 jannewarie kumpt de jeugdcarnaval wer langs de deur vur de flesseactie. Verderop ien dit YNB mier ienfo.

BONTE AOVENDEN

De kaartverkoeëp ging wer as vanouds. Der zien nog enkele platse aover verdaeld ovver de 4 aovenden. Hedde nog un lidmaatschapskaart en wilde gaer naor de bonte aovenden komme? Nim dan contact op mit ozze penningmaester Patrick Marcellis. Vol = vol.

PRINSERAOJE

Mit un moj gevulde priesepot was ut prinseraoje dit jaor wer un groeët succes! Denkte datge de goeie naam hed geroaje dan kunde dizze priesepot winne. Mar mit ien vurwaarde, datge aanwezig mot zien op ut prinsebal um dizze pries ien ontvangst te kunne neme. Der gaon verschillende name de roondte, mar wie werd ut echt? Tot zaoterdag!

PIËLREUSVLAGGE

Der zien wer Piëlreusvlagge te koeëp ien de Viteliawinkel. Moj um ow huus te versiere. Mar de vlag is ok leuk um mit op de foto te gaon as ge op vakantie zied en die foto terug te zien ien de vastelaoveskrant. Ze koste €22,- per stuk

PIËLREUSVLAG OP REIS

De redaktie van de krant is wer beneejd naor owlie vakantiekiekjes. Zommer of winter, ut makt nie uut. Ge kunt ut nie verzinne, of de Piëlreusvlag is der al gewist. Hedde geej en moj foto gemákt vur ien de carnavalskrant, mail dees dan dur naor carnavalskrant@pielreus.nl mit alle name die op de foto staon en waor de foto gemákt is. Weej zien ze gaer kommen.

IENCASSIERE LIDMAATSCHAP

De Euro-incasso van de contributie van CV De Piëlreuzen zal binnenkort plaatsvinden, zie onderstaande gegevens:

Incasso ID:          NL14ZZZ401654850000

Kenmerk:            “uw lidmaatschapnummer”