Hilarische Kienmiddag

Op zondagmiddag 14 fibberwarie göt de Hilarische Kienmiddag platsvienden. Vanaf 16.00 uur göt ut spraekwoordelijke dak der af! Tiejes un spetterende live televisie show op www.studiopielreus.nl kan der vanuut thuus werre mitgedaon án dizze hilarische middag! Der zien fantastische prieze te winne en dat alles aonder presentasie van BarryBingo en KennieKien! Al ôs leeje kriege 1 bingokaart gratis den uutgedaeld werd same mit de carnavalskrant. Mar netuurlek kunde extra bingokaarten beejbestellen of als gè gaen lid ziet mitdoen dur via de link hieronder ow kaarte te bestellen. Per kienkaart kunde mit doen án de 4 kienrondes die gespeuld werre. 

https://www.visitorcontrol.com/hilarische-kienmiddag/924

Wilde op de högte blieve? Volg ôs dan op ozze socialmedia en kom der aonder andere aachter wat de fantastische prieze zien die gè kunt winnen!