Terugblik Vastelaovend 2019

Zoeeë, tied um lekker nao te geniete! Dat göt perfect mit ut overzicht hieronder mit links naor foto’s, video’s en rapportages!
 
Weej hebben ontzettend meuge geniete van de afgeloeëpe vastelaovend! Mar die allieën weej, ok ozze hoofdrolspeulers, Prins Peter en Prinses Fiona mit hun kiender Ries en Jurre, Os Reuzekluutdragers Mieke en Maria, Jeugdprins Martijn en Jeugdvorst Bas mit hun jeugdraod, hebben hieël veul plezier belaefd an dizze carnaval. Names hun wille weej iederieën bedanke den un beejdrage het geleverd, op wat vur en menier dan ok.
 
Ovveral waor zeej waren, was ut laevendig en vuulde zeej zich thuus, dur dat gillie ok anwezig wart. Sjapeau hiervur !!! Weej kunne terugkieke op un hieel beejzonder jaor, samen mit owlie hebben weej un fantastisch 6 x 11 jubeleejum meuge belaeve. Dankjewel hiervur!
 
🇬🇳 Resepsie Prins Peter en Prinses Fiona
Afgeloeëpe zaoterdag genote Prins Peter, Prinses Fiona, Ries en Jurre van hun resepsie ien de Smelehof. Ut was un verrekes schon resepsie nao un moj opening mit de dialectmis ien ozze Heilige Kerk en de sleuteloverdracht op ut podium! Daorna nog lekker fieëste mit DJ Guus en DJ Lex tot ien de late uurtjes.
 
🇬🇳 ReuzeRees Formule 11 Edisie
Nao ien de ochtend genote te hebben van ut kriemelbal han weej Afgeloepe zondag de derde edisie van de ReuzeRees, mit dit joar de Formule 11-editie. En wat kunne we terugkieke op unne geweldige rees. Mit mier as 40 enthousiaste groëpe an de startlijn en veul toeschouwers langs de kant. En doarna fieëste op het Reuzenbal mit jong en ald!
📸 Ysselsteyn In Beeld https://www.facebook.com/pg/Ysselsteyn-In-Beeld-774239682709281/
 
🇬🇳 Optocht Rooj
Maondag ien Rooj han weej geluk mit ut waer en un hartstikke schonne optocht. Uut ut Piëlreuzeriek ware der wer prachtig uutgedoste dieëlnemers en wagens. En ok wer de nuuëdige pries wiere der gewonne, mit als kers op de taart de 1e pries beej de jeugdprinsewages en de urste pries beej de Prinsewages! Kortum, de Piëlhaascup ging mit naor Reuzesteyn! Wat un geweldige kers op de taart ien os 6×11 jubeleejumseizoen!
Peel en Maas Venray https://www.youtube.com/watch?v=c_AL_1dH3P0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1JyCvO8a64R-Gj77LxoLLNZJJhtv7lZebXqzoRMbK6SkNdRdz4C53d0h4
 
🇬🇳 Reuzeoptocht
En afgeloeëpe dinsdag was dan toch wel un fantastisch aend van dit festival. Wat en afsluuting mit zónne optocht. En groeët compliment naor iederieën, prachtig hoe weej samen die optocht kleuren! Ut gevolg was en prachtig fieëst ien de Smelehof, mit ontzettend veul uutzinnige Piëlreuzen en Piëlreuzinnen.
📸 Ysselsteyn In Beeld https://www.facebook.com/pg/Ysselsteyn-In-Beeld-774239682709281/photos/
📸 Leon Hodiamont https://www.facebook.com/leon.hodiamont/posts/2315730518484967
📹 Peel en Maas Venray https://www.youtube.com/watch?v=kIibA6Gwp_M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1EbUDXuYO2xOtzrsLAiAnMJZ_aaqYAfGDhX17BSEIVggF7b2WYrL7UHPE
 
An ut aend van alwer en dampend fieëst was ut tied vur de afsluuting. Mit de hoofdrolspeulers op ut podium wier mit ut allerlaeste nummer dur Suzan, Stef en Tamara vastelaovend 2019 afgeslote en was der wer en prachtig boek wat dichtgeslage kós werre.
 
🇬🇳 Vastelaovend 2019: Piëlreuze en Piëlreuzinnen, gillie hed owlie hielemol laoten gaon en hebbe dur samen un prachtig fieëst van gemakt!!! Weej danken òwlie vur ut welslagen van dizze vastelaovend 2019. De kommende maonden gaon weej ien de “winterslaop” en dan kunne weej vanaf novvember 2019 wer un neej carnavalsseizoen mit owlie gaon belaeve! Mede dankzij owlie hebben weej ien os Reuzesteyn enne fantastische vastelaovend kunnen belaeve! Vastelaovend make en vieren weej mit zien allen!
 
CV. De Piëlreus