Belangrieke informasie Reuzeoptocht 2019 (vur bewoners route en afsluuting wege)

 

Dinsdag 5 Mart: Reuzeoptocht Reuzesteyn

Eindelijk is ut dan zówiet, de Reuzenoptocht ien Reuzesteyn, vertrek 13.30u. Opgaeve kan nog tot en met kommende vreejdag via ut formulier op os website!

!!! BELANGRIEKE INFORMASIE VUR DEN OPTOCHT !!!

Route: Kerkweg, Lovinckplein, v. Beurdenweg, Litsenbergweg, Pater Tulpstraat, Puttenweg, Pioniersstraat, Moerslag, Grauwveen, Timmermannsweg, Lovinckplein, ontbinding op het Lovinckplein.

De grote praalwagens en prinsewagens zulle de gehele route reejen.
Opstellen: Kerkweg en Peter Janssenweg.

An de bewoners van de optochtroute 2019: Zoas ow reeds bekend zal zien trekt de carnavalsoptocht an ow woning veurbeej. Weej willen ow medewerking vraoge um een en ander zo goed en veilig mogelijk te laoten verloepen.

  • Bewoners van de optochtroute, parkier a.u.b. gen auto’s op de straot van de route, ok nie van familieleden of gasten, wies ow buuren of andere fout-parkierders hier aub ok op! Same zurge weej vur un durgang en veilige Reuzeoptocht!

De straoten werre vanaf 12.00 uur afgezet vur alle verkier. Afsluuting van de midden Pieëlweg vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur. Vur de Ringweg, Ysselsteynseweg, alsmede de Steegse Pieëlweg en de Rouwkoelenweg geldt carnavalsdinsdag een algehieël stop- en parkieerverbod alsmede un eenrichtings-verkeer als umleidingsroute. Dit werd duudelijk angegaeven dur verkieersborden.

Hieël veul Piëlreuzen en Reuzinnekes zien hier al wer druk vur ien de waer gewist, um hier iets mojs van te maken. De priesuutreiking is um 18.00u ien de Smelehof, en der zal werre afgesloten mit un groeët fieëst vur hieël Reuzesteyn mit De Puppies Huisorkest, Ysselsteynse en Venrayse artiesten! Umstreeks 22.30u. is ut al wer gedaon en sluute weej ien de Smelehof af. Carnaval 2019 zit der dan wer op!!