Pruuf Mar ien finale LVK

Pruuf Már (Stef en Tamara Koonings) hebbe zich vur ut twedde jaor op reej geplatst vur de finale van ut LVK! Op zaoterdagmiddag liep de spanning beej proeflokaal Goesting hoeëg op toen de verslaggaefster van L1 als 19de (van de 20) de Goesting binnen kwaam. 

Foto: Henk Lammen (Peel en Maas Venray)

De bekandmaking van de finalisten was ok op facebook live te volgen. Hieronder kunde dit nog es bekieken en belaeven.

Volgende weak vreejdag betreejen Stef en Tamara als 20ste (en latste) ut podium ien un bomvol MECC een Maastricht waor mier dan 6000 uutzinnige vastelaoves-vierders uut Limburg gaon genieten van hun nummer “Zoeëmar dat moment”.

Ierder tiejes de uutzending werd ok al bekend gemakt dat Goedzat mit hun liedje Hutjemutje en Bjorn & Mieke met hun lied Nog Efkes ok ien de finale staon!