Kaartverkoeëp Bonte Aovenden

 

Kaartverkoeëp Bonte Aovenden
De kaartverkoeëp is op zaoterdag 22 dizzember um 20.00u beej Egelmeers. Zörg dat ge der op tied beej ziet, want vol is vol. En kiek thuus alvast welke datum gillie ut liefst naor de Bonte Aovend wilt gaon. De Bonte Aovenden zien dit jaor op:

  • Vreejdag 8 fibberwarie – mit Wie het die gebeld;
  • Zaoterdag 9 fibberwarie – jeugdaovend
  • Vreejdag 15 fibberwarie – mit Sjanté;
  • Zaoterdag 16 fibberwarie – mit Sjanté.

Let op:

  • Nog snel lid werre!
    Wilde nog lid werre van os mojje verieëniging, dan kan dat. Kom op zaoterdag 22 dizzember tusse 11.00 en 12.00 uur mit en volledig iengevuld ánmeldformulier nor os Bestuurslid Patrick Marcellis op Dopheide 22. De formulieren zien via os website te downloaden en liggen ok beej Patrick Marcellis vur ow klaor.
  • de gaele lidmaatschapskaarten zien vur ieën persoeën, de roeëje vur twieë persoeënen.
  • beej de kaartverkoeëp hedde per persoeën recht op maximaal 10 zitplaatsen op vertoeën van gaele en/of roeëje lidmaatschapskaarten.
  • Ut is dan ok de bedoeling dat ge mit ut antal personen ien de reej göt zitte die gillie neudig hed vor ow antal kaarten. Ut is nie de bedoeling dat ge allieeën ien de reej begint en der latternao mier persoeënen beej kommen. Iederieën hed norme en waarde, en weej doen hierien un beroep ow owlie. Kortom, bin netjes en ierluk vur elkaar!