Lidmaatschap en kaartverkoop bonte avond

Lidmaatschap
De lidmaatschapskaarten werre (samen mit anmeldformulieren) ien ut weekend van 8 & 9 dizember rond gebrocht. Wilde nog lid werre van os mojje verieëniging, dan kan dat. Download ut formulier van os website. Dit formulier kunde opsturen naor info@pielreus.nl of beej bestuurslid Patrick Marcellis ien de bus doen op Dopheide 22. Gaefde geej dit vúr 15 december nog dur, dan kriegde de lidmaatschapskaarten alsnog ien de bus.

 

 

 

 

 

 

 

Kaartverkoeëp Bonte Aovenden
De kaartverkoeëp is op zaoterdag 22 december um 20.00u beej Egelmeers. Zörg dat ge der op tied beej ziet, want vol is vol. En kiek thuus alvast welke datum gillie ut liefst naor de Bonte Aovend wilt gaon. De Bonte Aovenden zien dit jaor op:

  • Vreejdag 8 fibberwarie – mit Wie het die gebeld;
  • Zaoterdag 9 fibberwarie – jeugdaovend
  • Vreejdag 15 fibberwarie – mit Sjanté;
  • Zaoterdag 16 fibberwarie – mit Sjanté.

 

Let op:

  • de gaele lidmaatschapskaarten zien vur ieën persoeën,
  • de roeëje zien vur twieë persoeënen.
  • beej de kaartverkoeëp hedde per persoeën recht op maximaal 10 zitplaatsen op vertoeën van gaele en/of roeëje lidmaatschapskaarten.

 

Op dizze aovend verkoeëpe weej ok kaarten vur de fieëstaovend mit Baby Blue (zie verderop dit YNB). Dus trommel ow kamereuj, collega’s, familie of kennisen en kom same mit ow gezelschap van de bonte aovend naor dees fieëstaovend!