Alderenaovend, Verkled Bal, Ziekenbezoek, Receptie, Optocht Rooj

Alderen Aovend
Donderdag 1 fibberwarie  stöt den Alderen Aovend op ut programma. Dizze aovend is vur alle 55+ers uut Reuzesteyn en de Vredepiël. Weej beginne dizze aovend um 19.33 uur.

Thema Verkledbal
Ankommende zaoterdag 3 fibberwarie is beej Roelanzia ut Verkled Bal. Dizze aovend begint um 20.33 uur en stöt ien ut taeken van lekker carnaval vieren. Ok dit jaor hebben weej mar ieëne pries. En den is vur de mojste persoeën, groep, paar of wat dan ok. Ut göt um de schonste kreasie. De juriering zal werre gedaon dur Prins Jelle I en Prinses Mariska um 22.11 uur. Dit jaor is ut thema vur ut Verkledbal: ”laot ow lekker gaon”!

Ziekenbezuuk
Op vreejdag 9 fibberwarie gaon Prins Jelle I en Prinses Mariska op ziekenbezuuk. Kende iemand den ut fijn viend um bezuuk te kriegen van ozze prins en prinses, dan kunde dit durgaeve beej Vurzitter Jos Geurts tel. 06 38913471.

Recepsie Prins Jelle I en Prinses Mariska
Zaoterdag 10 Fibberwarie, nao de dialectmis van 19.00 uur, is de recepsie van Prins Jelle I en Prinses Mariska. Wilde ut prinselijk paar iets vurdragen, nim dan efkes kontakt op mit sirremoniemaester Tom Wilmsen, 06-38918731 of  ‘tjfwilmsen@gmail.com’

Optocht Rooj 2018
Op maondag 12 Fibberwarie zullen weej wer mit veule Piëlreuzen en Reuzinnen naor Venroj trekken um daor mit te doen an den optocht. Ge kunt ow dit joar digitaal anmelde op de site van de pielhaas www.pielhaas.nl!

Reuzeoptocht – Carnavalsdinsdag
Op carnavalsdinsdag trekt de Reuzeoptocht tradisie-getrouw wer dur de straote van Reuzesteyn! Laot ow creativiteit de vreeje loeëp en kleur dizze optocht mit! Ut opgave-formulier kunde via os website www.pielreus.nl downloaden!