Prinselijk paar 2018: Prins Jelle I Van Hees & Prinses Mariska

Op un druk bezocht prinsebal afgeloeëpen zaoterdag, is op ut prinsebal uutgeroepen tot Prins van de Piëlreuzen, Prins Jelle den Urste mit zien Prinses Mariska. Prins Jelle I (van Hees) woont samen mit zien vriendin Mariska Manders.

Vorst Martijn blieft slaope!!

Vorst Martijn ging afgeloeëpen zaoterdag op zuuk naor un klik mit ut prinselijk paar van 2018. Dit göt natuurlijk nie vanzelf, dus is heej beej diverse kansrieke prinselijke kandidaten blieven slaopen. Vurzitter Jos kwam het podium op mit de muts van de Prins en vervolges kwam Vorst Martijn dur de voordeur binnen, heej was beej zien latste prinsen kandidaat blieven slaopen. Nao een 4-tal humoristische filmpjes, waor gezocht werd naor un klik mit ut prinselijk paar, was ut moment angebroken. De keuze werd gemakt om an te bellen beej de veurdeur, huusnummer 29 bliekt uuteindelijk ut juuste adres te zien. En mit un schitterend slotakkoord werd de neeje prins gepresentierd an de Piëlreuzen, Prinse Jelle I.

Ien ut dagelijks laeven is Jelle werkzaam bij Pluimveebedrijf Janssen ien Ysselsteyn. Zijn vriendin Mariska is werkzaam beej kinderopvang De Speelhoeve ien Ysselsteyn. Jelle slaot gaer un balletje op de tennisbaan, en is trouwe fan van Voetbalclub VVV Venlo. Ze gaon gaer un aovendje op stap, un filmke pakken of lekker uut aeten.

Prins Jelle en prinses Mariska gaon de Ysselsteynse Piëlreuzen dizze vastelaovend veurop mit de leus:

Mit dizze vastelaovend efkes gen eier of racket ien de hand,

mar same mit owlie veurop dur ‘t Piëlreuzeland!