6 jannewarie: prinsebal beej de Piëlreus

Zaoterdag 6 jannewarie is ut dan zówiet………Prinsebal 2018 ien de Smelehof. Um 21.33uur zulle Prins Eric I en Prinses Marika aftreeje als ut prinselijke paar van de vastelaovend 2017. Weej zulle ut zien of dat heej dur de APK werd opgenomen??

Verder wert bekend gemakt, an wie de Reuzekluut 2018 zal werre uutgereikt.

As climax van den aovend gaon weej um 22.44 uur ózze 65ste Prins an òwlie presentieren. Ziede gillie ok beneejd hoe dit allemaol göt loeëpe, dan zien weej òllie gaer  zaoterdag 6 jannewarie ien de Smelehof.

Prinseraoje groeët succes!

Mit un priesepot van mier dan 200 euro was ut prinseraoje un groeët succes! Denkte dat ge de goeie naam hed geroaje van de neje prins dan kunde dizze priesepot winne. Mar mit ien vurwaarde, dat ge aanwezig mot zien op het prinsenbal om dizze pries in ontvangst te kunne neme. Dus wilde kans maken, kom zaoterdag naor ut prinsebal ien de Smelehof! Der gaon verschillende name de roondte, mar wie werd ut echt? Tot zaoterdag!