Lidmaatschap & Kaartverkoeëp Bonte Aovenden!

Lidmaatschap

Wilde nog lid werre van os mojje verieëniging, dan kan dat. Kom op zaterdag 23 dizzember tusse 11.00 en 12.00 uur mit en volledig iengevuld ánmeldformulier nor ozze Penningmaester Rob Janssen op Dopheide 24. De formulieren zien via os website te downloaden en liggen ok beej Rob Janssen vur ow klaor.

Kaartverkoeëp Bonte Aovenden

De kaartverkoeëp is op zaoterdag 23 december um 20.00u beej Egelmeers. Zörg dat ge der op tied beej ziet, want vol is vol. En kiek thuus alvast welke datum gillie ut liefst naor de Bonte Aovend wilt gaon. De Bonte Aovenden zien dit jaor op:

  • Vreejdag 19 jannewarie – mit Wie het die gebeld;
  • Zaoterdag 20 jannewarie – mit Double U Rules;
  • Vreejdag 26 jannewarie – mit Sjanté;
  • Zaoterdag 27 jannewarie – mit Sjanté.

Let op:           

  • de gaele lidmaatschapskaarten zien vur ieën persoeën,
  • de roeëje zien vur twieë persoeënen.
  • beej de kaartverkoeëp hedde per persoeën recht op maximaal 10 zitplatsen op vertoeën van gaele en/of roeëje lidmaatschapskaarten.

Piëlreusvlagge

Vanaf heden zien der wer Piëlreusvlagge te koeëp ien de Viteliawinkel. Mit de winnende schlager van dit jaor (“Os Vlag” van Luuk en Vera Lemmens, zie hierboven) kan dizze vlag kommende vastelaovend nie an ow huus als versiering ontbreken. Mar de vlag is ok leuk um mit op de foto te gaon as ge op vakantie zied en die foto terug te zien ien de vastelaoveskrant of op facebook te zette. De vlagge koste €22,- per stuk.